Valitse sivu

Lumilake Insightsin tarina

Tarinamme kiteytyi kylmänä ja lumisena tammikuun ajanjaksona tarpeesta ravistaa hereille ajatteluamme työstä ja teknologiasta. Isojen muutosten äärellä pitää myös ajatella isosti, etsiä piilevät voimavarat ja oppia hyödyntämään niitä uusilla tavoilla ja tasapainoisemmin ympäristömme kanssa.

Sinänsä ironista, että samaan aikaan, kun vuorten jäätiköt sulavat ennätysvauhtia ja arktinen merijää hupenee yhä nopeammin, Helsingissä koettiin pitkästä aikaa kunnon lumikaaos. Avoimelle ja uteliaalle mielelle lumi voi kuitenkin toimia merkittävänä inspiraation lähteenä. Ja nimenomaan uteliaisuutta, uusia ideoita ja näkemyksiä tarvitsemmekin pystyäksemme rakentamaan tulevaisuuden oppivia yrityksiä ja parempaa työelämää.  

Tavoitteenamme on rakentaa ajattelevia ja oppivia tulevaisuuden yrityksiä ja verkostoja, joiden avulla pystymme ratkomaan vaikeimpiakin tulevaisuuden haasteita ja tekemään mahtavista ideoista totta.

Ydinosaamistamme on startupmaisen ajatusmaailman, asiakaslähtöisyyden, ketteryyden ja modernin teknologian hyödyntäminen isoissa organisaatioissa ja vaikeissa projekteissa. Yhdistämällä kokonaisvaltaisen ymmärryksen isoista organisaatioista ja startupeista kristallinkirkkaaseen tekniseen osaamiseen, voidaan saavuttaa niitä ratkaisuja, jotka aiemmin ovat tuntuneet olleen sumuisen verhon takana. Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä.

–Mika Ahopelto, perustaja ja toimitusjohtaja

 

Mika Ahopelto

Mika Ahopelto

Digitaalisten yritysten arkkitehti ja valmentaja, ulkoilufriikki ja perheenisä.

Chekkaa Mikan profiili

etunimi.sukunimi@lumilake.fi

+358 40 709 4644