Valitse sivu

Lumilake Basecamp
Valmennusohjelma tulevaisuuden yrityksille

Varmista yrityksenne valmiudet selviytyä ja menestyä muuttuvassa maailmassa

Yritysten toimintaympäristön muutos maailmassa on kiihtynyt vuosi toisensa jälkeen. Ympäristölliset riskit, teknologinen kehitys ja globalisaatiovetoisen liiketoimintamallin jäykkyys aiheuttavat paineita uudistaa yrityksiä aiempaa nopeammin. Uusiutumiskyky, joustavuus ja ketteryys, samoin kuin teknologiset innovaatiot nähdään yrityksen keskeisinä menestystekijöinä tulevaisuudessa.

71% CEO:ista pitää uusiutumiskykyä tulevaisuuden kasvun edellytyksenä

Lumilake Basecamp -valmennusohjelman avulla yritys oppii hyödyntämään dataa ja teknologiaa liiketoiminnassaan tehokkaammin, reagoimaan ketterämmin asiakasympäristön muutoksiin ja rakentamaan merkityksellistä ja empaattista yrityskulttuuria.

  Merkityksellisyyden ja empaattisuuden kautta sitoutuneempia asiakkaita ja työntekijöitä

  Datan ja automaation avulla tehokkuutta ja uutta digitaalista liiketoimintaa
   

  Itseohjautuvien rakenteiden, kokeilujen ja jatkuvan oppimisen kautta ketteryyttä ja innovatiivisuutta

  Uniikki yhdistelmä teknologiaa, psykologiaa ja skaalautuvien organisaatioiden  ymmärrystä

  Valmennusohjelmassamme yrityksen tilannetta katsotaan laaja-alaisesti ja valmennus kohdistetaan aina isoimpia hyötyjä tuottaviin osa-alueisiin. Näin et maksa koskaan turhasta, vaan saat investoinnillesi maksimaalisen hyödyn.

  Päävalmentajana toimii

  Mika Ahopelto

  Mika Ahopelto

  Digitaalisten yritysten arkkitehti ja valmentaja

  Mikalla on yli 20 vuoden kokemus yritysten kehittämisestä. Vankka teknologiaosaaminen, ihmisläheinen valmennuskokemus, isojen yritysten kulttuurimuutokset ja startuppien kehittäminen antavat hänelle laaja-alaiset eväät edistää yritysten modernisointia.

  Chekkaa Mikan profiili

  etunimi.sukunimi @ lumilake.fi

  +358 40 709 4644

  * A significant majority of CEOs — 71 percent — said that their company’s growth relies on their ability to challenge and disrupt any business norm. (2019 Global CEO Outlook)